19 oktober 2009

Nyhetsmorgon o KALLA FAKTA

Nyhetsmorgon var ju jag o Sofia Åkerman med i söndags morse. Det kan ni se här: http://tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1278632&selId=1.923808&currPage=2 .
Detta var ett bra inslag inför kvällens KALLA FAKTA där jag e med. Och Tack Sofia Åkerman för ditt stöd i nyhetsmorgon med mej.

Sedan var det ju då KALLA FAKTA på kvällen och här kan ni se programmet: http://tv4play.se/aktualitet/kalla_fakta?videoId=1.1278961&selId=1.923834&currPage=0.

Detta programmet som KALLA FAKTA gjorde hoppas jag verkligen att man tar till sig och att människor nu inom regering och landsting gör ngt åt detta problemmet som är allvarligt.

Jag tycker att vi alla som "jobbar" för att förbättra vården , gör ett bra jobb.

Jag kommer ABSOLUT fortsätta att kämpa för att LPT patienter inte skall hamna på Rättspsykiatriska kliniker i Sverige utan att man skall kunna få hjälp på ett mycket bättre sätt!



Sedan vill jag tacka min bästa vän Elin för att jag fick bo hos dej i sthlm från lördag till idag tisdag. Du e en ängel:)!! Här e också en artikel i Expressen som jag och Elin var med i söndags.

Här kan ni läsa artikeln:
http://www.expressen.se/1.1747230


Många kramar från Camilla Svensson.

(Vill bara tacka Sofia Hartung och Staffan Ahlström för programmet KALLA FAKTA tv4)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar