23 mars 2009

suck....

Förstoppad igen... inte så mkt att jag ser gravid ut men det kan ju tyvärr komma att bli så, vet fasen inte vad jag skall göra åt saken. Det får nog vara så i fortsättningen att jag tar parafinolja morgon o kväll. Har fått ett klyx nu så får se om det verkar på rätt sätt denna gången.

2 kommentarer:

  1. Läste just på Idas blogg att någon tagit livet av sig på 97an. Det ska verkligen inte vara så, dom har inte rätt vård för självskadare helt enkelt. Jag stödjer ert initiaitv att kontakta Kalla Fakta och är gärna med om det passar. Ha det bra så länge, kram.

    SvaraRadera
  2. hej igen Carin.
    Ja jag vet, det e hemskt att vi kan sitta här på rpk när dem inte kan hjälpa en självskadetjej med LPT. Det känns hemskt att man vet att detta som hänt däruppe kan förekomma. Jag vet inte vad jag skall säga tyvärr...
    Ja men då vet jag att jag kan ta kontakt med dej om det skulle bli så att kalla fakta hör av sej. Vi tipsade bara dem igår på kalla fakta men vi bestämde nu e kväll att vi skall skicka ett riktigt mail till dem och gå in mer ingående än vad vi gjorde igår. Men som sagt jag hör av mej och ta nu väl hand om dej!!
    Kram, tänker på dej!!

    SvaraRadera